7001 MD 7 dhomat "Swingline" (2)

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 68 mm thellësi të ndërtimit
  • 7 dhomat e ngrohjes
  • ISO-hose-MD
  • llajsna rrumbullakosura për xhami
  • llajsna për një gotë rrumbullakosura
  • deri në 40 mm për instalimin qelqi
  • llajsna dekorative për xhami
  • forcimin e dimensioneve të njëjta për kornizë dhe xhami

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh