7001 MD 7 dhomat "Swingline"

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 68 mm ndërtimi thellësi
  • 7 dhomat e ngrohjes
  • skajet rrumbullakuar brenda dhe jashtë
  • llajsna rrumbullakosura për xhami
  • sistemi me gome mesme madhësi
  • deri në 40 mm për instalimin qelqi
  • TPE-MD

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh