7001 AD 6 dhomat "Hollandsystem"

Të gjitha dritaret PVC dritare
  • 6 dhomat
  • sistemi me gome mesme madhësi
  • deri në 40 mm për instalimin qelqi
  • 115 mm ndërtimi thellësi

Na kontaktoni

Kontakt informatat

Adresa dhe vendndodhja

Zona industriale fshati Zhelinë
1200 Tetovë
Republika e Maqedonisë

Na dërgoni një mesazh