7001 MD 7 комори "Swingline" (2)

Сите прозорци PVC прозорци
  • 68 mm длабочина на конструкција
  • 7 грејни комори
  • ISO-hose-MD
  • заоблени лајсни за стакло
  • лајсна за заоблено стакло
  • до 40 mm за инсталација за стакло
  • декортивна лајсна за стакло
  • зајакнување од исти димензии за рамка и стакло

Контактирајте нè

Информации за контакт

Адреса и локација

Индустриска зона село Желино
1200 Тетово
Република Македонија

Испратете ни порака