7001 MD 7 комори "Swingline"

Сите прозорци PVC прозорци
  • 68 mm длабочина на конструкција
  • 7 грејни комори
  • заоблени рабови внатре и надвор
  • заоблена лајсна за стакло
  • систем со гума од средна големина
  • до 40 mm за инсталација на стакло
  • TPE-MD

Контактирајте нè

Информации за контакт

Адреса и локација

Индустриска зона село Желино
1200 Тетово
Република Македонија

Испратете ни порака