7001 MD 5 комори

Сите прозорци PVC прозорци
  • 68 mm длабочина на конструкција
  • 5 комори
  • систем со гума со средна големина
  • различни лајсни за стакло
  • до 40 mm за инсталација на стакло
  • TPE-MD
  • различни појаси
  • зајакнување со исти димензии за рамка и појас

Контактирајте нè

Информации за контакт

Адреса и локација

Индустриска зона село Желино
1200 Тетово
Република Македонија

Испратете ни порака