7001 AD 6 комори "Hollandsystem"

Сите прозорци PVC прозорци
  • 6 комори
  • систем со гума од средна големина
  • до 40 mm за инсталација на стакло
  • 115 mm длабочина на конструкција

Контактирајте нè

Информации за контакт

Адреса и локација

Индустриска зона село Желино
1200 Тетово
Република Македонија

Испратете ни порака